10 Ağustos 2015 Pazartesi

Sanal kart nasıl açılır?

Sanal kart bazı bankaların sunduğu bir hizmettir. Sanal kart vermek için bazı bankalar kredi kartınız olmasını ister. Bazı bankalar çeşitli ücretler isteyebilir. Sanal kartın özelliği limitinin istenen miktarda belirlenebilmesidir. Bu sayede sanal kart bilgileriniz çalınırsa belirlenen limitten fazla harcanamaz. Ya da çalınmış olmasından şüphelenirseniz kolayca iptal edip yeni bir kart açabilirsiniz.
Sanal kart açma işlemi bankalara göre farklılık göstermektedir. Genelde online işlemler üzerinden basit bir şekilde sanal kart açılabilir. Kart numarası ve şifre verilir. Limiti ayarlarsınız ve aktif edersiniz.

TAVSİYE: Diğer bir çözüm ise online alışverişe özel bir banka hesabı açıp bankamatik kartınızı paypal'a ekleyerek alışveriş yapmak. Bu hesapta para tutmazsınız, bu sayede hesabınız hacklenirse zarar etmezsiniz.

Bankalar göre sanal kart açma talimatları:

NOT: Şu an anlatımlar hazır olmadığı için linkler aktif değildir. Hazır olduğunda linkler aktif edilecektir. Şimdilik bankanızla görüşüp bilgi almanızı tavsiye ederiz. Anlayışınız için teşekkürler.

Garanti Bankası sanal kart nasıl açılır? [Henüz hazır değil]
İş Bankası sanal kart nasıl açılır? [Henüz hazır değil]
Kuveyt Türk sanal kart nasıl açılır? [Henüz hazır değil]
Denizbank sanal kart nasıl açılır? [Henüz hazır değil]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder